O se gaosi oloa fa'atuatuaina e tu'uina atu i tagata fa'atau auaunaga fa'amalieina ma fa'apolofesa
itulau_fanua

2024 Fa'atauga vevela Capybara Oomi Fa'amamago Meata'alo Fa'atosina Fa'aola Manu Fou Fidget Meata'alo

2024 Fa'atauga vevela Capybara Oomi Fa'amamago Meata'alo Fa'atosina Fa'aola Manu Fou Fidget Meata'alo

Fa'amatalaga Puupuu:

Capybara (CAPYBARA), o le fugala'au fesuia'i Puta i le lalolagi o manu, e ta'ua o le capybara. O le tootoo sili ona tele i le lalolagi, ma le maualuga o le 1.1-1.3 mita ma le mamafa o le 20-57KG.

TPR Capybara oomi meataalo

Ona e leai se si'usi'u, e mafai foi ona e ta'ua o se isumu tele e leai ni si'usi'u. O tupulaga talavou fa'aonaponei aemaise e fiafia i lona tulaga mafaufau. E iai se lagona e faapea a oti o ia, ua oti o ia, ae a lē oti o ia o loo ola. A vaivai, e taalo ia Jenga ma a leai sana mea e fai, e tietie.

Anti Stress Fidget Meataalo

 

Korokotaila ma laumei, afai e te manaʻo e te alu mamao, tau lava o se tietiega. ‘Āfai ‘e te mana‘o e ‘ai ‘iā te a‘u, ‘ou te ta‘oto i lalo ma tu‘uina atu ‘iā te oe e lamu a‘u. E fai lava si mautu. Ou te fiafia e filemu ma nofo iina ma le le mautonu. E leai se lamatiaga ma e mafai ona ou nofo filemu i le aso atoa.

I le malo o manu, o ia o se Bodhisattva ola. E i ai ona uiga amio pulea ma uiga lelei. E mafai ona ola faatasi ma manu uma. E oo lava i ana upu na ia alalaga atu mo le manava e mo le filemu o le lalolagi. E le ona o soʻo se mana faʻataulāitu, ae faʻapitoa ona o lona O le keke e gaosia e se faʻaogaina tutoʻatasi ma le malosi o le faʻaogaina o meaʻai o loʻo i ai le maualuga o le protein ma e suamalie e pei o le longan i le taumalulu. O uo e mulimuli i ai e pei o aano o manu ma uaina e pei o lenei ma mananao e faafefiloi.E le faigofie le olaga.

Fa'alauiloa Capybara fa'atau si'isi'i meata'alo omi

I Amerika, o le capybaras o puaa ia e tausia i le vai. Atonu e manaia tele le tofo. E pei o i'amu, na toetoe lava a 'aina i latou e fa'aumatia.

O le mea e lelei ai, na puipuia e le malo i latou ma faʻatagaina i latou e ola i le vao. O se manu faʻaagafesootai. E tusa lava pe e te tausia, e manaʻomia e le tasi le fitu pe valu "vaaiga vavalo".

Ua faia nei le Capybara i meata'alo fa'alelei, meata'alo fa'aletonu, ma meata'alo PVC.E te alofa i se manu faavalevalea faapena?

Decompression Manu meataalo

Fa'afeso'ota'i:sales@toycustomization.com i le aganuu Capybara

 


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Mea: TPR

Tele: Dia.:8.5*7.2cm

Mamafa: 157.6g

afifi: taga OPP

Tausaga: 3 tausaga +

MOQ:500pcs


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou